TTC – 10, неверојатен препарат кој не Ви ги одзема цигарите & задоволството, туку само отровите од секоја испушена цигара…сега достапен и во Македонија

TOBACCO TOXIN CLEANSER или ТТС-10 е нов револуционерен производ, кој направи компромис помеѓу штетноста на цигарите…

Како високиот притисок му штети на срцето ако не се лекува

Можеби во моментов се чувствувате добро и во форма, но доколку имате висок крвен притисок и не водите сметка за него,мора да знаете дека вашето срце и артериите поднесуваат голем притисок и…