Што да пиеш за двојно побрзи резултати од вежбањето?

Летото ќе дојде пред да трепнеш, па и оваа година ќе ти биде непријатно кога ќе сакаш да излезеш на плажа. Таа висната гума околу стомакот, килограм плус на задникот, а веќе почнал да се познава и вишокот на грбот.

10 дена пред одмор е доцна да почнеш со вежбање!

Почни сега, а мотивацијата пронајди ја во Dr. Viton – Forskolin. Бидејќи резултатите доаѓаат многу побрзо од очекуваното.

Редовната физичка активност и здравата исхрана се ништо без Dr. Viton – Forskolin.

Форсколин претставува екстракт од билката Coleus Forkohlii. Во древната алтернативна медицина се користи илјадници години наназад, а дел од модерната пракса е изминативе 40 години.

Coleus Forskohlii

Како функционира форсколинот?

Форсколинот е моќна билка. Катализатор на процесот на формирање здраво, витко и убаво тело. Dr. Viton – Forskolin содржи ForsLean – патентиран екстракт, стандардизиран на 10% форсколин.

Форсколинот го забрзува разложувањето на мастите и не дозволува да се таложат и претвораат во масни наслаги. При процесот на разложување на мастите и согорување на калориите се ослободува енергија, која учествува во формирањето на мускулите.

На кратко, процесот е многу едноставен:

  • Вежбаш и се храниш здраво
  • Редовно консумираш Dr. Viton – Forskolin.
  • Ти дава повеќе енергија за да ги формираш мускулите
  • Истовремено ги топи масните наслаги и спречува создавање нови.

Сега едноставно што ти останува е да си обезбедиш опрема за вежбање и твојата дневна доза Dr. Viton – Forskolin.

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Dr. Viton – Forskolin може да го нарачаш онлајн на: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-forskolin/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821

(Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот)

Производот може да Ви биде доставен на адреса со брза пошта!