Нервозни мини-тинејџери и Омега 3: Клучот за здрав развој во раниот пубертет

Ран пубертет е феномен кој привлекува внимание поради неговите потенцијални последици по здравјето и развојот на децата. Според истражувањата, ран пубертет се дефинира како појава на пубертетски знаци кај девојчињата пред осмата…