Само 5 минути и 5 чекори дневно те делат од блескава кожа со неверојатен тен

Трошиш повеќе од 30 минути во бањата секоја вечер, практикувајќи ја твојата рутина за убавина?! Но сепак, наутро кога ќе го измиеш лицето со вода, имаш чувство дека серумот и кремот воопшто не навлегле длабински во кожата.

Остануваш со прашалници дали воопшто си ја извршуваат својата функција?!

Ти недостасува само еден чекор во рутината и сите твои грижи целосно да исчезнат!

Вметни го Dr. Viton Jade Stone ролерот за лице во рутината помеѓу серумот и кремот за хидратација и биди сигурна дека сите активни состојки на серумот ќе бидат апсорбирани длабински во кожата.

Dr. Viton Jade Stone Facial Roller претставува масажер за лице со жад, минерал кој има многубројни придобивки за убавата и негувана кожа.

Релаксирачка масажа и што уште не!

Освен што ја намалува подуеноста, ја осветлува кожата и ја прави поеластична, преку масажата со Dr. Viton Jade Stone ролерот за лице, се подобрува и циркулацијата на кожата и серумот се втиснува до подлабоките слоеви на кожата, каде ќе може ефикасно да си ја извршува работата.

Како да го користиш Dr. Viton Jade Stone Facial ролерот?!

  • Чекор 1 – Нанеси серум или крем за хидратација на исчистено лице.
  • Чекор 2 – Почни со масажа, од вилицата со нагорни движења кон очите и јаболкцата. Користи го поголемиот камен од ролерот.
  • Чекор 3 – Со истиот камен, продолжи од средината на лицето (од носот) кон надвор (кон ушите).
  • Чекор 4 – Со помош на помалиот камен, масирај ја областа околу очите и усните. Масажата изведувај ја со умерено притискање.
  • Чекор 5 – Исплакни го ролерот со млака вода и остави го да се исуши

Посвети си време на себе, на твојата кожа и нејзината убавина, користејќи го Dr. Viton – Jade Stone Facial Roller и кожата ќе ти биде благодарна!

 

Dr. Viton – Jade Stone Facial Roller можеш да го купиш во аптеките на  Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Dr. Viton – Jade Stone Facial Roller можеш да го нарачаш онлајн на https://alfalab.mk/proizvodi/jade-stone-facial-roller/ 

Или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот ) и ќе ти го доставиме на твојата домашна адреса со брза пошта.