Имаш проблеми со плодноста и намалено либидо?! Се’се решава само треба да се информираш!

Мажите не водат сметка за сопственото здравје се додека не наидат на проблем, безразлика дали се работи за проблеми со плодноста, либидото или простата.

Нормалните нивоа на тестостерон придонесуваат за поздрава простата, поголемо либидо, плодност и подобра сексуална функција – и задоволство.

Тестостерон исто така го поттикнуваат развојот на мускулите и придонесуваат за топење вишок килограми.

Трибулус помага и за зголемување на енергијата, придонесува за подобар и поквалитетен сон, го подобрува расположението и промовира поголема способност за справување со стресот. Сите овие состојби се поврзани со нормални нивоа на тестостерон, а трибулус го овозможува тоа.

Оваа билка се користи како совршена заштита против многу несакани ефекти кои се јавуваат како резултат на возраста и други фактори за намалување на тестостеронот.

Трибулусот на природен начин го одржува производството на тестостерон, кој со текот на возраста се намалува и телото се бори за нормални нивоа на тестостерон. Исто така го поддржува здравјето на човекот во борбата против естрогенските токсини.

Многу компоненти на загадување на животната средина ги изложуваат мажите на високи количини на естрогенски соединенија, фактор за кој се знае дека го намалуваат нивото на тестостерон кај мажите. Трибулус помага за нормални нивоа на тестостерон, здрава простата, физичко, психичко и сексуално здравје.

Високо квалитетниот додаток во исхраната Dr.Viton – Tribulus доаѓа во пакување од 30 таблети и истиот можеш да го набавиш многу лесно!

Пробај уште денес!

Dr.Viton – Tribulus можеш да го набавиш и во аптекитe на: Еурофарм, Виола, Галениум, Бети, во сите други подобро снабдени аптеки, како и во ДМ-дрогериите и Cosmo – Тинекс!

Нарачај го веднаш онлајн на: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-tribulus/ или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот )

Dr.Viton – Tribulus  ќе ти го доставиме на твојата домашна адреса со брза пошта!