Што да направиш за да немаш стрии во бременоста?

Бременоста е исполнета со уживање и грижи. Од моментот кога му го слушна отчукувањето на срценцето, почна да се грижиш и да внимаваш на сѐ околу твоето бебе. Колку кафе ќе испиеш во денот за да не му биде штено? Дали доволно пиеш вода, дали пешачиш доволно? Кое овошје му пречи? Дали пиеш доволно витамини бидејќи тоа е најдоброто за твоето бебе?

Но, дали помисли на себе? На твоето здравје, на твоето тело и на твојата кожа?

Бебето несомнено ја заслужува најдобрата нега, но тоа го заслужува и мајката. Без гајле, Dr. Viton е тука.

Стрии во бременоста

Бременоста си носи промени во телото на жената, а една од тие промени е и појавата на стриите. Можат да се јават и во текот на бременоста, а кај некои жени се јавуваат дури подоцна. Стриите се здодевни, безопасни, но непривлечни за око.

На малото човече внатре му е тесно и тоа мора да расте, а со тоа расте и стомакот на мајката. Па кожата се растегнува и како последица на тоа, се јавуваат стриите.

Стриите во бременоста може да се јават на стомакот, на градите, на бутовите, на задникот и на рацете.

Зошто ти е потребен Dr. Viton – Striox?

Striox e крем со висока концентрација на квалитетни природни состојки, но во основата се наоѓа врвна технологија – патент поддржан од бројни клинички истражувања наречен Striover.

Dr. Viton – Striox нуди 3Д реконструкција на белите и црвените стрии, која им парира на салонските третмани. Нуди први видливи резултати по само 28 дена редовно користење и 22% заздравување на епидермисот.

  • Има неверојатно пријатен мирис.
  • Tекстура која не се лепи за облеката и брзо се апсорбира
  • Го намалува чешањето.
  • Ја реконструира, пополнува и израмнува секоја стрија до површината на кожата.

Dr. Viton – Striox спречува појава на нови стрии, што ја прави одлична за бременоста.

Производот ќе го најдете во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети…во дрогериите на dm и Cosmo – Tinex, како и сите подобро снабдени аптеки.

Може да го нарачате и онлајн на: https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-striox/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821

(Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот)

Производот може да Ви биде доставен на адреса со брза пошта!