Дознај кој тип на омега-3 масни киселини го намалуваат ризикот од прерана смрт за дури 50%

Истражувањата велат дека 2 порции риба во неделата го преполовуваат ризикот од срцеви болести и мозочен удар. Дали овој податок е доволно силен да те натера да појдеш да купиш риба? Најверојатно…