Tag: очи

Вежби за уморни очи

Долгото време поминато пред телевизор или компјутер ги заморува очите, па затоа практикувајте вежби наменети…

Вежби за уморни очи

Долгото време поминато пред телевизор или компјутер ги заморува очите, па затоа практикувајте вежби наменети…