Tag: рецепти

Пињата торта

Посакувате ли кога ќе ја пресечете вашата роденденска торта од неа како „река“ непрекинато да…

Пињата торта

Посакувате ли кога ќе ја пресечете вашата роденденска торта од неа како „река“ непрекинато да…

Артичок – деликатес и лек

Од Старите Римјани до Њујоршките мафијаши Зелената роза на животот е наречена артичок и потекнува…