Пињата торта

Посакувате ли кога ќе ја пресечете вашата роденденска торта од неа како „река“ непрекинато да течат, бонбони, чоколади, лижавчиња …
За да го подготвите ова слатко изненадување не е потребен повод… едноставно подгответе го и повикајте ги вашите најмили и уживајте во нивните насмевки благодарение на вашата креативност и изненадувањата која ги крие Пињата тортата.

09 pinjata
Уживајте !