Tag: жени

Дами имате болки во нозете и стапалата ? Не ги обвинувајте високите потпетици, едноставно внесете повеќе белковини во вашата исхрана!

Една неодамнешна студија покажала дека зeмањето белковини од животинско потекло има заштитна функција во зачувувањето…

Дами имате болки во нозете и стапалата ? Не ги обвинувајте високите потпетици, едноставно внесете повеќе белковини во вашата исхрана!

Една неодамнешна студија покажала дека зeмањето белковини од животинско потекло има заштитна функција во зачувувањето…