7 работи што сите мажи сакаат да ги знаат нивните партнерки за сексот!

Дали некогаш сте го поставиле прашањето: ако можете да поминете еден ден како маж, што би направиле? Настрана од тривијалните активности – сите жени го имаат истиот одговор: секс, се разбира. Ние сме луѓе и кој не сака да биде сексуален девијант, на крајот на краиштата.

Секс совети за девојки од геј мажи. И дами, тие можат да нè научат многу. Објавено од најжешките нови отпечатоци во Сиднеј, книга за секс совети напишани за жени од геј мажи. Таа ја опфаќа речиси секоја тема за која може да замислите – од блага до дива, интригантна кон информативна игра, ништо не е надвор од границите.

Додека книгата е составена од стотици лекции, ние имаме седум што ќе ги споделиме со вас. Скролувајте надолу да дознаете за сексот и задоволствата.

Престанете со лижење и лигавење по лицето – тоа не пали
Според мажите, ова е нешто само за на екраните. Мислите дека сте секси? Не, не сте!

Цврсто притиснете го пенисот кога тој е блиску до оргазам
Доколку практикувате орален секс, кога гледате дека вашиот партнер е при крај, ставете ја раката над основата на неговиот пенис (веднаш под мочниот меур). Притиснете цврсто и тријте напред и назад како да го масирате тоа место. Ова навистина ќе ги интензивира работите.

Мисионерска поза – не е единствената
Да, така е! Тоа е веќе досадно. Истражувајте дами, постои изобилство на печатени и онлајн ресурси!

Ставањето кондом на некој друг (или сексуална играчка) не е тешко.
Додека сеуште го држите врвот на кондомот, ставете го на врвот на пенисот и нежно  надолу по главата на пенисот, така што се одвлекува до базата на исправен пенис.

Употребете го јазикот кога се спуштате и кренете го пенисот
Не бидете мрзеливи!

Раката и устата треба да се движат во спротивна насока
Се чини логично да се помести раката и устата во исто движење, но очигледно, логиката не е секси. Повеќето мажи рекоа дека се чувствуваат подобро ако устата и раката се движат во спротивни насоки – кога раката оди нагоре на вратилото, устата се движи надолу – така што тие постојано се среќаваат во средината.

Понекогаш тешко е да се добие цврстина
Не грижи се. Не е до тебе! Мажите признаваат дека најчестите причини за непостоење на ерекција се: мастурбирање пред сексуалната активност, премногу вежбање тој ден, замор, стрес, недоволно хранливи материи во нивната исхрана, употреба на алкохол и употреба на дрога.