Убавините на зимата во Светот

Ако ги заборавиме студот, настинките и мразот, мораме да признаеме дека зимата знае да направи пејсажи повеќе од убави. Па, за да се исплати студот, исплакнете ги очите со овие зимски фотографии од целиот свет.

ПЕНСИЛВАНИЈА
ПЕНСИЛВАНИЈА
ФИНСКА
ФИНСКА
ШВАЈЦАРИЈА
ШВАЈЦАРИЈА
АВСТРАЛИЈА
АВСТРАЛИЈА
АВСТРИЈА
АВСТРИЈА
ИСТАНБУЛ
ИСТАНБУЛ
ЈАПОНИЈА
ЈАПОНИЈА
КАЛИФОРНИЈА
КАЛИФОРНИЈА
КИНА
КИНА
НОРВЕШКА
НОРВЕШКА
ЊУ ЈОРК
ЊУ ЈОРК
ЊУЈОРК
ЊУЈОРК