Tag: суплементи

Супер моќна тројка против неплодност

Овие три производи од палетата на Nature Essential се користат заедно бидејќи само така благотворно влијаат кај двата партнери за поттик на телото да се избори за неплодноста. Истите не се замена за било какви третмани при појава на стерилитет или редовни лекарства.

Супер моќна тројка против холестерол и триглицериди

Комбинација од три додатоци во исхраната кои на природен начин ќе го решат проблемот со високото ниво на триглицериди во крвта, ги чистат артериите од лошиот холестерол кој што може да предизвика згрутчување на крвта и да доведе до сериозни срцеви заболувања.