Стилски прогнози: Интересни фризури за 2015

Промените кои ќе ги воведете во 2015 година, освен што ќе се однесуваат на вашиот начин на живот, треба да ги вметнете и во физичкиот изглед. Да разјасниме, и најмалата промена на фризурата прави да се чувствувате како нов човек. Ситни чекори до голема промена. Стилистите за 2015 година се инспирираат од овие фризури. Нурнете и пронајдете ја вистинската.

image image (2) image (3) image (4) image (5) image (6) image (7)