Стариот мебел во ново руво. Освежете го домот!

Видовме ботанички спални соби и како да ги комбинирате студените и топлите бои во домот. Сега е време за нешто ново, а старо. Стилизирајте го мебелот. На сите ни е потребно понекогаш малку виножито, боја и ведрина. Па, дури и на мебелот дома. А со тоа ќе воведете и ведрина во вашето секојдневие. На многу интересен начин, обидете се да го освежите домот. Еве неколку идеи како:

furniture2-602x1024 geo-dresser green-bench herringbone-dresser mint-chair ombre-windsor-chair slat-headboard upholstered-patterned-chair wheeling-desk bed1 coral door-shelf