Дали можеш некако да си го подобриш расположението?!

Текстов нема да те насмее за да ти го подобри расположението. Но, ќе ти помогне да не бидеш тмурен како врнежлив ноемвриски ден и до крајот на денот да не се смееш и плачеш истовремено.

Стресот, обврските и секојдневните проблеми можат да го влошат твоето расположение. Да се чувствуваш задушено и безволно, без елан и енергија.

Не го барај спасот во антидепресиви и анксиолитици кои на долгорочен план може да ти предизвикаат штета. Совршениот склоп на витамини, минерали и аминокиселини кои ти недостасуваат, заедно со гинко билоба, е спакуван во Dr. Viton – Magnezan Neuro.

Станува збор за производ кој во себе содржи 12 состојки за:

  • Подобрување на работата на мозокот
  • Зачувување на неговото здравје,
  • Зајакнување на концентрацијата и меморијата
  • Значително подобрување на расположениетo

 

Дури 75% од луѓето имаат дефицит од магнезиумот, како неоходен минерал за правилно извршување на многу мозочни функции. Магнезиумот е суштински минерал кој има маркантни својства кога е во прашање анксиозноста и стресот. Честопати е нарекуван и „моќна природна анти-стрес терапија“.

Во Magnezan Neuro, покрај магнезиум, ќе најдеш и витамини од групата Б, витамин Д3, антиоксиданси, аминокиселини и екстракт од гинко билоба кои влијаат врз синтеза на серотонин – хормонот на среќа и добро расположение.

Нервозата, стресот и лошото расположение може физички да го земат данокот врз твоето здравје. Насмеј се и покрај тмурниот ден, стресот и секојдневните обврски. Земи Dr. Viton – Magnezan Neuro и не дозволувај да те надвладее лошото расоположение.

Нарачајте веднаш: https://alfalab.mk/proizvodi/magnezan-neuro

Dr. Viton – Magnezan Neuro може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта