Одземи 10 години од твоето лице со само една состојка

Не веруваш дека само со мачкање крема на лицето ќе се подмладиш, а уште помалку дека таа ќе успее да ти ги израмни брчките. Нема нешто што не си пробала, нема нешто што не си ставила на лицето и попусто, ти старееш, а со тебе старее и кожата и крај на приказната.

Штом вака размислуваш, сигурно не си користела Dr. Viton – Vitamin C Serum! Сите оние жени кои изгледаат 10 години помладо, многу добро знаат дека само витаминот Ц во облик на серум може да го спречи предвременото стареење од сонце и на тој начин да го забави и природното стареење.

Витаминот Ц е единствениот моќен антиоксидант кој ги блокира УВ зраците што ја збрчкуваат кожата, на тој начин ја подобрува одбраната на кожата од годините и го забавува природното стареење.

Забавувањето на процесот на стареење во суштина е борба со слободните радикали кои се обидуваат да направат ДНК штети на клеточно ниво. Процес познат како оксидативен стрес кој во својата крајна фаза резултира со брчки, истакнување на мимичките брчки, мрежа од фини линии околу очите и устата.

Ако не реагираш со време, кожата ќе почне да го губи и својот волумен и ќе почне да виси, бидејќи слободните радикали ќе стасаат и до клетките кои создаваат колаген.

Нивото на колаген секако опаѓа со годините, но во случај кога целата продукција на колагенот е компромитирана, гравитацијата зема замав. Самиот интегритет, целина, цврстина на кожата се должи на колагенот и затоа е клучен да се одржи на стабилно ниво што подолго време.

Помалку болни симптоми на предвременото стареење, кои полесно се коригираат, се оние флеки од сонцето, но и грубата, дехидрирана кожа.

Сигурно се прашуваш од каде доаѓаат сите тие слободни радикали кои се наострени кон твојата кожа? Извори има многу, но најмногу предничат сончевите УВ зраци кои се присутни цела година, па затоа не смееш да затаиш со негата. Сепак, влијание има и твојот начин на живот како пушењето, алкохолот, лошата исхрана.

Наместо да луташ по рафтовите и да пробуваш разно разни креми, обрати се директно кај насјилниот и највисокот концентриран антиоксидант – витаминот Ц во Dr. Viton – Vitamin C серумот. Само тој е лекот за слободните радикали и само тој ќе те подмлади и однадвор и однатре.

Поттикнувајќи продукција на колаген, клучната градбена единица на кожата, Dr. Viton – Vitamin C серумот ќе ги пополни брчките, па лицето ќе ја врати својата полност.

Dr. Viton – Vitamin C серумот ги избелува и темните сончеви флеки, но и го лекува оштетеното ткиво од сонце и плус го контролира меланинот и на тој начин спречува создавање нови флеки.

Дај и ја на кожата потребната доза витамин Ц, почни да користиш Dr. Viton – Vitamin C Serum и за една недела ќе го вратиш младешкиот сјај на лицето. Таа ќе стане мека и нежна на допир, а тенот ќе ти се изедначи.

Ако постојано ја храниш кожата со Dr. Viton – Vitamin C Serum, таа нема да ти остари пред време!

Dr. Viton – Vitamin C Serum можеш да го купиш во аптеките на  Еурофарм, Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

можеш да го нарачаш онлајн на 

https://alfalab.mk/proizvodi/vitamin-c-serum/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821 (Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот )

Dr. Viton – Vitamin C Serum ќе ти го доставиме на твојата домашна адреса со брза пошта!