Неколку начини како да носите твид со стил

Ако мислите дека само на бабите и тетките им е дозволено да носат твид, гадно сте се излажале. Сега веќе, во одлична комбинација, твидот е фантастичен зимски елемент. Топол, шик и удобен – еве како да го носите!

tweed-skirt-11 066e788b71b4c278a1eb1d2259abd221-645x970 11744169385_f288d31fd1_b-645x987 13259453264_0016a55a3b_o-645x967 chanel-11-645x944 express-moto-jacket-miami-fashion-blog-645x967 ktr_0706-645x430 love.jpg_effected-645x919 magnifique7-645x919 main.original3-645x964 main.original-12-645x882 main.original-21-645x882 main.original-31-645x882 somemoment_coat_1-645x967