Кажете му добредојде на балајаж

Иако многумина рекоа дека со трендовите како омбре и сомбре ќе треба да се збогуваме оваа година, изгледа дека тие немаат намера никаде да одат. На повидок е нова варијација наречена балајаж. Како бакнати од сонцето, ова е нова техника на осветлување на косата. Погледнете како изгледа и инспирирајте сѐ!

tumblr-645x967 anh-645x966 burgundy caramel-645x428 dark-w-pink-645x877 gray-645x645 julia lindsey-645x1043 plat2 platinum-pink-645x967 polished-645x429 poppy1 red-blonde-645x860 reds-645x811 ruth-645x968 sombre-fr-645x645 splashlight-645x882 stephanie-645x967