Позајмете ја неговата облека

Многу девојки обожуваат да одат во шопинг. Сега, преместете го шопингот во гардероберот на вашето момче и лудо експериментирајте со неговата облека, бидејќи верувале или не, одлично ќе ви стои. Иако неговата маица ви е можеби омилена за по дома, јакната и џемперите стојат одлично со вашето омилено здолниште.

varsity-jacket-andy-heart-im-koo-645x843 boyfriend-coat-side-by-side

НЕГОВИТЕ ЈАКНИ

t-shirt-side-by-side t-shirt-garance-dore t-shirt-camille-over-the-rainbow

НЕГОВИТЕ МАИЦИ

boyfriend-jeans-happily-grey borrowed-from-the-boys-pants

НЕГОВИТЕ ФАРМЕРКИ

oversized-sweater-chronicles-of-her oversized-sweater-side-by-side

НЕГОВИТЕ ЏЕМПЕРИ

oversized-shirt-adenorah button-down-shirt-side-by-side

НЕГОВИТЕ КОШУЛИ