Фотографии од своите деца кои мора да ги имате

Фотографиите се спомени, па не заборавајте да ги развиете, да ги ставите во албум или рамка, бидејќи виртуелните албуми не остануваат засекогаш. Фотографирањето на децата додека се мали е фантастично, па затоа направете го на вистинскиот начин. Додека ги бањате, додека готват, и моето најомилено, додека спијат.

Апсолутен хаос
Апсолутен хаос
Во природа
Во природа
Додека ги бањате
Додека ги бањате
Додека готви
Додека готви
Додека јадат шпагети
Додека јадат шпагети
Додека спие
Додека спие
Љубов
Љубов
На пазарување
На пазарување
Облекување
Облекување
Опуштено со музика
Опуштено со музика
Со миленичето
Со миленичето
Стапалата
Стапалата
Тепачка со перници
Тепачка со перници