Како да се облечете за на работа во зима?

Облекувањето за на работа во зима е далеку од креативно и привлечно, особено ако одите завиени со шал додека ви солзат очите од јакиот ветер. Иако летните фустанчиња ни се омилени, буквално е невозможно да се носат на -2. Еве што одбраа блогерите како фина замена, а ние препорачуваме да ги носите со дебел капут или јакна ( и не заборавајте го шалот)

b2af9d42475a7aa6892d98692e5acd35034e90781 45 55 65 75 85 95 105 125 135 012113_3