Оливија Палермо ја прави зимата непредвидливо убава.

Таа е фантастична во секој поглед. Студена, а убава како снегот, со изострен вкус, стил и неверојатна елеганција. Моден претводник и стилска икона. Оливија Палермо е шик и префинетасо одлични зимски комбинации

op8 op10 main.original olivia-feature2 op1 op2 op3 op4 op5 op7-644x1024