Која е тајната за силен имунитет

Денот ти е натрупан со обврски, недоволно спиеш, постојано чувствуваш замор и се бориш да го подобриш имунитетот…  здравствени фактори кои се последица на немирниот и убрзан модерен начин на живот. Последиците на таквото живеење се далекусежни и додека некои од нив се помалку опасни, некои може да бидат загрижувачки.

Но, секогаш постои нешто на што можеш да се потпреш за помош, а тоа е супрехраната. И тоа не било која, туку спирулина, една од најпопуларните високо нутритивни намирници на 21 век.

Spirulina San Sebastian благодарение на докажаните позитивни ефекти, многу лесно и брзо ќе стане битен фактор за твоето тело, оти за многу брзо ќе ги покаже своите благодати ако ја земаш редовно.

Со 8 до 10 таблети дневно, распоредени на пред или по секој главен оброк, на телото ќе му  обезбедиш осум есенцијални масни киселини, бета каротен и антиоксиданти кои ќе ти го донесат имунитетот во совршен баланс, спремен да се бори против сите вируси и бактерии.

Со Spirulina San Sebastian ќе поттикнеш елиминирање на отровите од крвотокот, ќе ги смириш можните воспалителни процеси на организмот и така ќе му дозволиш на имуниот систем да работи со полн капацитет.

Spirulina San Sebastian изобилува со антиоксиданти кои го намалуваат вројот на слободни радикали, со што се намалува можноста да ти се појават хронични болести, особено кардиоваскуларни.

 

Благодарение на Spirulina San Sebastian ќе добиеш енергија за работа, ќе ти се зголеми издржливоста и ќе го елиминираш заморот. Спирулината во комбинација со физичка активност и здрава исхрана може во целост да ти го промени начинот на кој телото ти функционира.

На пазарот има многу видови на спирулина и затоа треба да обрнеш внимание на нејзиниот квалитет и потекло.

  • Spirulina San Sebastian е органски производ, со контролиран и проверен квалитет со кој ќе го избалансираш имунитетот и ќе дозволиш организмот да ти функционира во позитивен правец.

San Sebastian Spirulina производите можете да го набавите во аптеките на: Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети … во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Тинекс и во сите подобро снабдени аптеки.

San Sebastian Spirulina можете да го можете да го нарачате онлајн
https://alfalab.mk/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
*(Достава до домашна адреса со брза пошта)