Вашиот работен простор е ваше сликарско платно. Искористете го!

Идеи кои ќе ве инспирираат како да го уредите вашиот канцелариски простор.

Можеби си ја обожувате работата, но креативноста ви се гуши во неуредниот простор? Или пак, воопшто не си ја сакате работата? Епа, да ви помогнеме да ја засакате – не можеме. Но, можеме да ви помогнеме да се чувствувате инспиративно и убаво на своето работно место, така што ќе ви помогнеме да си го уредите канцеларискиот простор и да го направите ваше уникатно организирано катче. Па, не се знае, можеби на крај и ќе си ја засакате работата…

clever-office-organisation-8 clever-office-organisation-11 clever-office-organisation-13 clever-office-organisation-14 clever-office-organisation-15 clever-office-organisation-16 clever-office-organisation-17 clever-office-organisation-19 clever-office-organisation-25 clever-office-organisation-26 clever-office-organisation-27 clever-office-organisation-28 clever-office-organisation-29 clever-office-organisation-30 clever-office-organisation-33 clever-office-organisation-34 clever-office-organisation-35 clever-office-organisation-36 clever-office-organisation-38 clever-office-organisation-1 clever-office-organisation-2 clever-office-organisation-3 clever-office-organisation-4 clever-office-organisation-5 clever-office-organisation-7