Направи сам … Винтиџ држач за вашиот прибор за јадење

Уникатен држач за вашиот прибор за јадење кој може да биде уникатен практичен украс за вашата кујна, а воедно и винтоџ-ретро „моден додаток“ на вашата свечена трпеза .

Потребно:

  • 6 стари лимени конзерви.
  • парче дрво.
  • супер лепило.
  • колор спреј за лимени и дрвени површини.

domakinski sovet
Начинот на изработка е представен на фотографиите.