Направи сам, Диско кацига за моторџии

Повторно се посветуваме на рубрика „НАПРАВИ САМ“ и овојпат имаме фантастичен проект за сите љубители на брзите мотори. Направете диско кацига и бидете диско крал/кралица на брзите тркала.

Потребно:

1. Стакло-огледало во мали коцки кое претходно ќе ви го подготви стручно лице, за да ја избегнете можноста од сериозни повреди.
2. Лепило за стакло.
3. Вашата стара моторџиска кацига.
4. Многу внимание & прецизност.

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

disko kaqciga
disco-ball-helmet-collage