Постои ли поубав подарок?

Очи во кои веднаш ќе се заљубите и срце кое е гладно за вашата љубов и внимание. Ова мало кученце го бара својот дом токму во вашите прегратки. Амон е мало мешанче, старо 1 месец и ќе ви донесе многу радости.  

Најубавиот подарок – вдомете!

Лице за контакт: Елена 078 237 367

 

05 AMON

04 AMON 03 AMON