Tag: фитнес

„Генералка“ фитнес

Успешното губење на телесната тежина побарува севкупен активен животен стил. Додека специфичните кардиоваскуларни вежби се…

Летен фитнес: Пливање

Нема подобар начин за одржување на кондицијата и водење на здрав живот од редовното, па…