Tag: плодни денови

Плодни денови

Како правилно да го дефинираме најповолниот момент за зачнување? Ако прашате неколку жени, најверојатно ќе…

Плодни денови

Како правилно да го дефинираме најповолниот момент за зачнување? Ако прашате неколку жени, најверојатно ќе…