Tag: неплодност

Супер моќна тројка против неплодност

Овие три производи од палетата на Nature Essential се користат заедно бидејќи само така благотворно влијаат кај двата партнери за поттик на телото да се избори за неплодноста. Истите не се замена за било какви третмани при појава на стерилитет или редовни лекарства.

Мака, Жен Шен и масло од Жолто ноќниче – природен поттик за решавање на проблемот со неплодност и кај двајцата партнери

Маката – e најпозната по нејзините придобивки за сексуално либидо за една личност. Со консумирање на некои форми на…