Tag: надуеност

Ананас & ѓумбир, единствената комбинација која ја намалува надуеноста во стомакот … Ви го откриваме тајниот рецепт за совршено рамен стомак

Доколку често страдате од надуеност на стомакот, гасови и подждригнување, ви предложуваме природен сок кој…