Tag: колач

Колач од капини

Прекрасна освежителна торта со капини. Вкусен и лесен десерт. За љубителите на шумското овошје и…

Колач со праски

Највкусното и најбараното овошје во овој период. За сите љубители на ова вкусно и освежително…

Колач од капини

Прекрасна освежителна торта со капини. Вкусен и лесен десерт. За љубителите на шумското овошје и…

Колач со праски

Највкусното и најбараното овошје во овој период. За сите љубители на ова вкусно и освежително…

Колач од зелен чај

Вкусен & здрав колач со специфичен вкус…совршен избор за гурмани кои трагаат по нови егзотични…