Сврти му грб на заморот со Spirulina San Sebastian 

Ангажирано секојдневие, недоволно спиење, замор, пад на имунитетот и бројни останати битни, но занемарени фактори се последица на немирниот и забрзан модерен начин на живот. Последиците од таквиот начин на живеење се далекусежни и додека некои од нив се помалку опасни, некои можат да бидат загрижувачки.

Но, секогаш има на што може да се потпреш за помош – СУПЕРХРАНАТА.  Една од најдобрите и најдокажаните е СПИРУЛИНАТА, која важи за најпопуларна високо хранлива намирница на 21. век.

Spirulina San Sebastian е органска спирулна со голем процент на протеини, омега-3 масни киселини, железо, магнезиум и есенцијални аминокиселини која брзо го елиминира заморот, го полни телото со енергија и со која си ја враќаш  избалансираната енергија на телото.

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Оваа модрозелена алга е богата со хлорофил, антиоксиданти и хранливи соединенија кои делуваат окрепувачки на секоја одделна клетка во организмот, штитејќи ја од надворешните штетни влијанија, стресот, напнатоста.

Оваа фантастична супренамирница, по првото коснумирање ќе стане и твој важен фактор за телото, поради исклучителното благодатно дејство врз него. Она што е најдобро е што спирулината Spirulina San Sebastian многу брзо ја покажува својата ефикасност ако се консумира редовно. Телото станува релаксирано, отпорно на стрес и предизвици, витално и полно со енергија.

Дополнителна придобивка, која има важен удел во елиминирање на заморот е моќта на спирулината на твојот организам да му направиш длабока детоксикација. Спирулината поттикнува чистење на токсините од крвотокот и не дозволува развој на хронични болести, особено на кардиоваскуларните, чии први симптоми се токму заморот и исцрпеноста на телото.

Затоа, ако ти треба енергија, сакаш да ја зголемиш издржливоста и повеќе никогаш да не се чувствуваш изморено, Spirulina San Sebastian е твоето решение!

 

Spirulina San Sebastian може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети… во дрогериите на ДМ-дрогерии, Cosmo – Тинекс и во сите подобро снабдени аптеки.
Или нарачајте ONLINE со кликнување на копчетo КУПИ ВЕДНАШ

Повелете со нарачка на 02 3218 821