Сакаш ли твојот мозок да остане млад?

Имаш се поголеми проблеми со концентрацијата… тешко се фокусираш и ти станува се потешко да завршиш некоја работа.

Но, не грижи се зошто не си сам!

Модерниот начин на живот под постојан стрес, и во средина со енормно ниво на загаденост забрзано и предвремено не старее сите, а како што старееме ние, така старее и нашиот мозок.

Сакаш ли твојот мозок да остане млад?

Тогаш не чекај и во твојата исхрана додади холин веднаш!

Холинот никако не смее да ти недостасува, затоа што :

  • Го храни мозокот
  • Ги подобрува синаптичките врски
  • Ја подобрува концентрацијата
  • Ја подобрува меморијата
  • Ја подобрува мисловната активност
  • Го заштитува мозокот од неуродегенерација

Неуродегенерацијата и отежнатата работа на мозокот, која би се очекувало да им се случи на постарите лица, денес за жал е многу честа појава и кај младите.

Но и за млади и за стари, препораката за Dr. Viton – Choline е една капсула на ден, која содржи 500мг холин битартарат, токму толку колку што ти е потребно, за да ги задоволиш твоите дневни потреби!

Затоа нарачај Dr. Viton – Choline уште сега!

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

На телефонскиот број: (02) 3218-821 (во работен ден од 8:30 до 15:30 часот).

или онлајн на:  https://alfalab.mk/proizvodi/choline/

И ние ќе ти го доставиме во најбрз можен рок, на твојата домашна адреса со брза пошта!