Како да го поттикнеш мозокот да памти повеќе?

Ако сè повеќе забораваш, па не знаеш каде си ги оставил клучевите од автомобилот, не се сеќаваш на важни датуми и закажани состаноци, на твојот мозок му е потребна поддршка.

Ниту е погрешно, ниту е срамно со текот на годините меморијата да почне да ти попушта.

Но, она што е неопходно да го сториш во овој момент е да спречиш проблемот да се продлабочи, а тоа ќе го постигнеш со една доза холин во денот.

Научните истражувања покажаа дека холинот го храни мозокот и ја подобрува меморијата. Ако дневно ја внесуваш препорачаната доза од 500 мг, се очекува дека за само 7 дена ќе забележиш позитивна промена, а за 30 дена помнењето ќе ти биде многу подобрено.

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Dr. Viton – Choline e суплемент со кој ќе престанеш да забораваш во најкус можен рок, суплемент со кој ќе го вратиш фокусот и јасната мисла.

Не заборавај следниот пат кога ќе појдеш во аптека да си купиш Dr. Viton – Choline. 

Или за да не заборавиш, нарачај го онлајн: 

https://alfalab.mk/proizvodi/choline/

(Достава до домашна адреса со брза пошта)

Нарачај веднаш на телефонскиот број (02) 3218-821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот.

Dr. Viton – Choline капсулите можеш да ги набавиш во Зегин, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, како и дрогериите на dm и во сите подобро снабдени аптеки.