Дали знаеш дека забавената работа на мозокот може да се поправи?

Дали знаеш дека забавената работа на мозокот може да се поправи… Синаптичките врски меѓу неуроните да се подобрат… Концентрацијата и меморијата да ти се вратат… И твојот мозок повторно да се врати во супер форма!

Се може! И тоа со помош на една моќна состојка наречен холин!

Холинот има многу важна улога:

  • Го храни мозокот
  • Ги подобрува синаптичките врски
  • Го заштитува мозокот од неуродегенерација
  • Ја подобрува мисловната активност
  • Ја подобрува концентрацијата
  • Ја подобрува меморијата
  • Го засилува фокусот

Холинот е важен и за создавање на неуротрансмитерот ацетилхолин, кој е понизок кај лицата со Алцхајмерова болест.

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Но, не мора да си стар или болен, за да осетиш дека мозокот отежнато ти работи, а ти се чувствуваш затапено и се потешко ти е мислиш или запомниш нешто.

Но, немој да се плашиш, затоа што сега тука е  Dr. Viton – Choline!

Dr. Viton – Choline, е додаток во исхраната кој содржи доволна количина на холин токму за задоволување на твоите дневни потреби.

Затоа не чекај и нарачај Dr. Viton – Choline веднаш!

Производот може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Зегин, Виа Фарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети во DM-дрогерии и Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

На телефонскиот број: (02) 3218-821 (во работен ден од 8:30 до 15:30 часот).

или онлајн на:  https://alfalab.mk/proizvodi/choline/

И ние ќе ти го доставиме во најбрз можен рок, на твојата домашна адреса со брза пошта!