Искористете ги свадбените фотографии како најубава декорација во домот

Сигурно долги денови по венчавката не можевте да ги тргнете очите од свадбените фотографии. Убаво е секако да ги ставите во убави рамки за слики и да ги наредите во домот, но еве еден начин како да ги однесете тие декорации едно ниво погоре.

1-Garland-1 1-Garland-2

 

2-Wall-1 2-Wall-2

 

5-Magnets-1 5-Magnets-2

 

3-Vase-1 3-Vase-2