Оскаровката Лупита Нуонго ги открива новите пролетни „мејк ап“ трендови

Лицето кое стана неизбежно во модните кампањи и кое  во последно време често ни се  насмевнува  од насловните страни на модните списанија е убавото лице на Лупита Нионго, ѕвездата од филмот “12 години на ропство.”

Lupita Nyong'o

Уште едно издание во која Лупита блескаше е кампањата на ESSENCE списанието за месец март, во кое во фокусот е изглед со шарена пролетна шминка .

32

Светлите бои на Лупита изгледаат неверојатно , како и фустаните на Вера Ванг, Кетрин Шнеиби и накитот на Aлеандро Море, за чиј стајлинг се погрижи Ник Нелсон, додека фотографиите се потпишани од Филип Саломон.

28 (1)

Со ваква брилијантна шминка, тешко е да се чекаат првите топли зраци на сонцето.

114