Направете сами: Новогодишно шик венче со интересна порака

Ако приредувате луда забаваза новогодишната ноќ дома, тогаш сигурно веќе имате сѐ подготвено кога станува збор за декорацијата, храната и пијалаците. Но, еве една интересна идеја, како да ја стилизирате вашата незаборавна журка. На сите девојки (па, и момчиња кои сакаат) подарете им венче за коса кое ќе го направите сами. Како? Многу едноставно. Сѐ што ви е потребно се: обични метални венчиња, мали дрвени букви, акрилна боја по избор, четка за фарбање, лепак. Не само што ќе биде интересно сите да бидат „украсени“ со вакви венчиња, туку и ќе им остане како совршен спомен од совршена ноќ

step-16headband-processfinal-shot2