За сите љубители на пишаниот збор: Најубавите библиотеки во светот

Ако се заљубувате во секоја книга која ќе седнете да ја читате и рацете никогаш не би се празни, затоа што некаде имате некоја нова книга за читање, гледајќи ги овие фотографии ќе се почувстувате како Belle во „Убавицата и ѕверот“ кога за прв пат влегува во рајот на книгите во замокот. Уживајте!

13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1