Направете уникатен ѓердан за вашата мала принцеза

Бидете креативни и израдувајте ја вашата мала принцеза со уникатен ѓердан кој ќе и биде најубавата амајлија за среќен почеток на новата учебна година. „Украдете“ и неколку шарени дрвени боички од нејзината училишна чанта и бидете креативни за вашата најмала и најмила дама.

brosh 01

brosh 2
                           bros 3bros 4    

bros 5

Покрај интересните огрлици може да креирате и брош со спојување на боичките и во задниот дел да додатете специјална игла за брош кој ќе ја краси училишната чанта на вашата принцеза.

bros6
Уживајте во сопствената креативност  🙂