Направете уникатни формула возила за вашето дете од ролни тоалетна хартија

Израдувајте го вашето дете со нова играчка. Тоа не значи дека треба веднаш да отрчате до најблиската продавница за играчки и да купите некоја скапа пластична играчка. Бидете креативни и направете безброј формула возила за вашето малечко од картон – ролните од тоалетната хартија. 

345toilet-paper-roll-race-cars-collage
Обојте ги ролните во различни бои, а од друг картон направете тркала за возилата, а на врвот на секое возило нацртајте бројки исти како на вистинските формула возило. Вашите малечки ќе се чувствуваат како да се висински организатори на формула трка благодарение на вашата креативност.

opopopotoilet-paper-roll-race-cars07

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Внесете се во креирањето и декорирајте ги дополнително количките со напелници, од картонот што ќе ви остане направете мали тркалца кои ќе бидат воланот на „брзите“ формули, а за трката да биде комплетна формула возачите нека бидат омилените лего фигури на вашето дете.