Манекенско мени … Ви откриваме како се хранат манекенките ?

Уживајте во сопственото тело и хранете се според менито на познатите манекенки. Намалете го обемот на бедрата и стомакот и ослободете се од непосакуваниот целулит.

002moschino
Достигнете ја совршената линија со ова манекенско мени кое нема да ве остави гладни. Со овој начин на исхрана вашето тело ќе биде подготвено да го облече најубавиот костим за капење ова лето.

1 ден:
појадок: едно кафе
ручек: говедска шницла и 300 грама свежа салата
вечера: две варени јајца и чаша млеко или јогурт

2 ден:
појадок: кафе и едно парче двопек
ручек: 500 грама спанаќ и две варени јајца
вечера: чаша јогурт

3 ден:
појадок: кафе и две парчиња двопек
ручек: 300 грама кисели краставички или свежа салата и едно јајце
вечера: 100 грама пилешка салама и 200 грама салата

002

4 ден:
појадок: кафе и едно парче двопек
ручек: 500 грама свежа салата и чаша јогурт
вечера: две говедски шницли

5 ден:
појадок: кафе и парче двопек
ручек: варена риба и 300 грама свежа салата
вечера: две јајца и чаша јогурт

6 ден:
појадок: кафе
ручек: 500 грама спанаќ и две јајца
вечера: 500 грама свежа салата

7 ден:
појадок: чај со лимон
ручек: една говедска шницла и 300 грама свежа салата
вечера: по ваш избор

Со диетата конзумирајте вода во големи количини.
Бидете упорни за манекенска става ова лето. Најпосле, самоседум дена се во прашање.