Неверојатен микс од чај, мед и цимет кој го намалува холестеролот за 10% за само 2 часа

Лицата кои имаат покачен холестерол треба да земат две супени лажици мед и три кафени лажички цимет во прав кои се мешаат во половина литар чај, тоа ќе го намали нивото на холестерол во крвта за 10 % во рок од два часа.

Како и кај пациентите кои страдаат од артритис, ако оваа смеса се зема три пати на ден, може да се излечи и хронично зголемен холестерол.