Кок, плетенка или опавче: Лежерно собрана коса

Веројатно ви се случило вашата фризура да изгледа многу поубаво собрана кога ќе станете од спиење отколку кога со часови се обидува така да ја направите.Еве неколку идеи.

Updo2-Final-645x481 3-T-FINAL-645x481 05b5c44e183ab73e10d34138ab213459-645x823 6a00d8358081ff69e20192acc9aca9970d-800wi-645x826 7-Updo-Final-645x480 98f154332c23726b0dd52c4962fa8592 20606764251d1ccf999c9fd37e18f2f1 BH7A7623square1 boho-braided-hairstyle-645x527 fafaedc1e15e58d3b7b3fe6c18300d5e-645x823 IMG_4725-645x968 MessyFrenchTwist2 Pigtails-2-Final-1-645x481 red-hair Screen-Shot-2014-12-16-at-1.03.54-PM1