ФОТО: Совршени запросувања под вода

За оние среќници што живеат покрај вода или имаат прилика да го направат ова под вода, запросувањето во морските води е фантастично.Но, уште поубав е филтерот кој самата вода го создава на фотографиите од ваквото запросување.

DCIM100GOPRO OLYMPUS DIGITAL CAMERA 4 web christian_eng067 Ethereal-Underwater-Trash-the-Dress-Session-Images-by-Alyssa-Campbell-Photography-Via-Modernly-Wed-01 San-Diego-Engagement-Photographer-1 underwater engagement OLYMPUS DIGITAL CAMERA underwater-lifestyle-photog