Како Dr. Viton – Serrapeptase ќе ти ја смири болката во воспалените синуси

Се прашуваш како да си го одзатнеш носот, односно како да ги ги одзатнеш синусите без да пиеш лекови? Како ги смириш воспалените синуси, кои посебно во овој период од годината, ти прават болка во главата и отоци на лицето? Ги имаш сите симптоми на настинка или алергија, а уште те боли и глава? Помислуваш дека можеби се работи за воспаление на синусите?

Има начин како да ги намалиш сите симптоми што ги носат воспалените синуси и така да си го решиш дишењето!

Dr. Viton – Serrapeptase е природен ензим кој има ефект на намалување на акутното воспаление и со тоа да ја намали постоечката болка и симптоми кои следствено се јавуваат кога синусите се инфламирани.

СВРТИ ГО ТРКАЛОТО НА СРЕЌА И ОСВОЈ ПОПУСТ ДО 40% ПОПУСТ ВО АЛФАЛАБ, СЕ ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА ПОЧЕКАТЕ 30 СЕКУНДИ ЗА ДА ВИ СЕ ПОЈАВИ ТРКАЛОТО ЗА ПОПУСТ.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ КЛИКНЕТЕ ОВДЕ

Кога синусите се воспалени, најчесто како последица од настинка или алергија, слузницата на носот отекува и на тој начин доаѓа до затнување на отворите на синусите или носот, а создадената слуз се насобира во нив.  Докажано е дека серапептазето ја намалува болката, која често го следи воспалението, така што ги инхибира материите кои доведуваат до појава на болка при воспалени синуси.

Серапептазето Dr. Viton – Serrapeptase има дејство природно да го смири воспаленото ткиво, безбедно да го намали постоечкиот оток и да го поттикне исфрлањето на слузта од зафатените регии.

Со оглед дека се работи за природен препарат Dr. Viton – Serrapeptase нема негативни нуспојави и го стимулира организмот природно и здраво да функционира и да се бори со акутната или хроничната состојба.

Поради својот докажан ефект, серапептазето во бројни земји е усвоено како природна терапија за третман на воспалителните процеси во телото.  Студии потврдуваат дека овој природен ензим многу брзо ја смирува болката и го редуцира појавениот оток.

Целта со Dr. Viton – Serrapeptase е да се овозможи празнење на синусите, да нема воспалителен секрет во синусните шуплини и уредно да се одржува дишењето низ нос.

Ослободи ги синусите и диши слободно со Dr. Viton – Serrapeptase!

Dr. Viton – Serrapeptase можете да го нарачате онлајн:

https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase може да го набавите во аптеките на: Еурофарм, Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети, Зегин… во дрогериите на Cosmo – Tinex и сите подобро снабдени аптеки.

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
(Достава до домашна адреса со брза пошта)