Што да пиеш за докрај да ги прочистиш дишните патишта и да не се разболиш одново?

Болни има на секој чекор и ако не си болен сигурно стравуваш да не се разболиш, да не спуштиш на гради и не дај Боже да стасаш до болница.

Затоа, штом почувствуваш малаксаност, уште додека симптомите се слаби, почни да пиеш Dr. Viton – Serrapeptase – природен и безбеден ензим кој го локализира и смирува воспалителниот процес без разлика дали тој се случува во грлото, увото, синусите или на белите дробови.

Колку порано почнеш да пиеш Dr. Viton – Serrapeptase, толку побрзо и поефикасно ќе се ослободиш од тежината и болката во грлото, затнатиот нос, отокот и наталожената слуз во респираторниот систем.

Што е всушност Dr. Viton – Serrapeptase?

Приказната за овој моќен антивоспалителен ензим започнува во дигестивниот систем на свилената буба каде што живее серапептазата.   

Благодарение на нејзините научно докажани антивоспалителни својства, денес, серапептазата се изолира (од бактеријата сератија Е15) и како значаен додаток ти ја добиваш преку Dr. Viton – Serrapeptase.

Со една капсула дневно, без никакви несакани ефекти, Dr. Viton – Serrapeptase ќе ти го смири воспалението за да можеш нормално да дишеш и да голташ.

Dr. Viton – Serrapeptase е одлична поддршка за терапијата што можеби веќе ја пиеш. Она што нема да го досредат лековите, ќе го покрие серапептазата и ќе те излекува до крај.

Серапептазата ќе помогне да се разгради и исфрли секретот од горните и долните респираторни патишта, а тоа е многу важно за целосно да закрепнеш и да го намалиш ризикот од повторување на болеста.

Неколку студии тврдат серапептазата, покрај вирусните, го намалува и ризикот од бактерски инфекции.

Бактериите имаат тенденција да се здружуваат и да формираат штит наречен биофилм. Преку овој штит бактериите се штитат од лековите и побрзо растат и се множат.

Но, Dr. Viton – Serrapeptase го инхибира создавањето на тој штит и на тој начин ја зголемува ефикасноста на синтетичките лекови.

Серапептазата може да биде корисна за луѓе со хронични респираторни заболувања, бидејќи ензимот постојано ги чисти дишните патишта од слуз и го намалува воспалението и болката благодарение на неговата способност да го блокира ослободувањето на амините кои ја поттикнуваат болката во воспалените ткива.

Многу е важно Dr. Viton – Serrapeptase да го пиеш на празен стомак, најмалку 30 минути пред оброк или два часа после јадење. Ензимот делува самостојно и било какви пијалоци или храна може да ја намалат неговата ефикасност.

При први симптоми на болеста или како засилувач на терапијата, во секој случај, Dr. Viton – Serrapeptase треба да го следи твоето опоравување за да бидеш болен за последен пат.

Dr. Viton – Serrapeptase можете да го набавите во аптеките на: Виола, Плус Фарма, Галениум, Бети … во дрогериите на ДМ-дрогерии и Cosmo – Тинекс и во сите подобро снабдени аптеки.

Dr. Viton – Serrapeptase можете да го можете да го нарачате онлајн
https://alfalab.mk/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Или на телефонскиот број: 02 3218 821
Секој работен ден од 8:30 до 16:30 часот
*(Достава до домашна адреса со брза пошта